Обратно към ЦРЧР

Конкурс за участие в Националната конференция „Насърчаване на четенето“ 2022

юни 14, 2022

Уважаеми колеги,

В ролята си на Национална агенция по Програма „Еразъм+” и Програма „Европейски корпус за солидарност“, както и на Национално звено за координация по дейност eTwinning, Национален Еврогайдънс център, Национален Европас център и Евридика България, ЦРЧР обявява конкурс за участие в Националната конференция „Насърчаване на четенето“ 2022.

Темата на конференцията тази година ще бъде

Книгата като спасение

Конкурсът е насочен към училища, детски градини, училищни, регионални и национални библиотеки, центрове за подкрепа на приобщаващото образование, центрове за подкрепа на личностното развитие, както и към учени, художници, дизайнери и други хора на духовността, за които темата е значима и които са я засегнали по един или друг начин в работата си, обвързана с културата и образованието, или с проекти по Програма „Еразъм+”, Програма „Европейски корпус за солидарност” или дейност eTwinning. 

Ако желаете да участвате в Конференцията, подайте своята индивидуална кандидатура. С условията за конкурса, както и с начина на кандидатстване, можете да се запознаете тук: Рokana chetene 2022.docx

Срокът за подаване на кандидатурите е до края на деня на 05 юли 2022г., вторник.

Очакваме Ви!

Екип eTwinning България