Обратно към ЦРЧР

Онлайн семинар за представяне на проекта Wonderland – победител в Конкурса за годишните европейски eTwinning награди 2020

юни 5, 2020

На 8 юни 2020г, понеделник, от 18 до 19:30 часа (Източноевропейско време), Централното звено за координация по дейност eTwinning, Брюксел, организира в eTwinning платформата онлайн семинар, на който ще бъдат представени българският проект Wonderland, победител в Конкурса за Годишните европейски eTwinning награди 2020, възрастова категория 7 – 11 години, и проектът Ciudandan@ Digital 5.0 – подгласник в същата категория.

Ще имате възможност да видите представянето на проекта, носител на първа награда в категорията 7 – 11 години – Wonderland. Основател на проекта е българският учител г-жа Ирена Райкова, преподавател в 137 СУ „Ангел Кънчев“, София, и български eTwinning посланик. За първи път от десет години български eTwinning проект получава тази висока награда. Екипът, съставен от преподаватели от България, Чехия и Италия, ще разкаже за работата си и за преодолените по пътя към Wonderland предизвикателства.

Ще бъде представен също и проектът подгласник в същата категория – Ciudandan@ Digital 5.0. 

Влезте в събитието, за да видите  добри практики, както и практики, които ще ви вдъхновят за бъдещи успешни eTwinning проекти.

Работен език – английски.

Победител: Wonderland 

Подгласник: Ciudandan@ Digital 5.0.

Очакваме Ви!

Влезте в профила си в eTwinning платформата и оттам – в  работната стая на събитието на адрес URL: https://live.etwinning.net/professionaldevelopment/onlineseminar/118713