Обратно към ЦРЧР

Срокът за подаване на кандидатури за eTwinning Национален знак за качество 2020

юли 8, 2020

Уважаеми колеги,

Срокът за подаване на кандидатури за eTwinning Национален знак за качество за 2020 година е 31 август 2020г.

Срокът важи до 23.59ч. на 31 август. Кандидатури, подадени след този момент, ще влязат в друг раздел на системата и ще бъдат разгледани през 2021 година.

Преди подаване на кандидатурата, не пропускайте да си припомните препоръките, публикувани в eTwinning платформата на адрес https://www.etwinning.net/bg/pub/benefits/recognition/etwinning-national-quality-lab.htm .

Припомняме ви, че знакът за качество е персонален и се присъжда на конкретния учител. Дори ако работите по един проект с други колеги от вашето училище, всеки от вас трябва да кандидатства за Знак за качество и да представи работата със своите ученици, както и своя собствен принос за проекта. Знакът за качество се присъжда на учителите, които са допринесли активно и видимо за резултатите по проекта. Именно поради това, кандидатури с идентичен текст, макар и на учители от едно и също училище, се дисквалифицират и не биват допускани до оценка.

Моля да имате предвид, че оценката на проектите ще започне след подаването на всички кандидатури. Резултатите ще бъдат обявени на 14 октомври 2020г., чрез публикуване на новина на сайта на eTwinning България. Системата ще ви изпрати и персонално съобщение за резултата от оценката. 

Ако имате въпроси, не се колебайте да се обръщате към нас.

Успех на всички кандидати!

Екип eTwinning България