Обратно към ЦРЧР

Онлайн обучение за напреднали „eTwinning за успешно международно сътрудничество“, 14-15 март 2022 г.

мар. 9, 2022

Уважаеми колеги,

В периода 14-15 март 2022 г., в ролята си на Национална агенция по Програма „Еразъм+“ и Програма „Европейски корпус за солидарност“, както и на Националното звено за координация по дейност еТwinning, ЦРЧР ще проведе онлайн семинар на тема „eTwinning за успешно международно сътрудничество – обучение за напреднали“. Събитието е насоченo към всички, работещи в сферата на предучилищното и училищното образование, които имат опит в работата в eTwinning.

По време на обучението ще бъдат разгледани критериите за качество на eTwinning проект, ще бъдат представени добри практики при изграждането на TwinSpace, като дизайнът е пряко свързан с тези критерии. Ще бъде обърнато внимание на електронната безопасност при работата по проекти и ще бъдат демонстрирани инструменти на информационните и комуникационни технологии за развитие на креативно мислене.

Линк за регистрация можете да намерите тук: https://forms.gle/iYxbF5Gs1geqDfvX6

Програма на събитието – тук: Programa na sabitieto

След приключване на периода на регистрацията, на посочения от Вас e-mail ще получите: потвърждение за регистрация, линковете за участие в събитието, програма на семинара (моля, внимавайте при изписването на електронния си адрес).

Регистрацията ще бъде отворена до края на деня на 12 март 2022г., събота.

Очакваме Ви!

Екип eTwinning България