Обратно към ЦРЧР

Срок за подаване на кандидатури за eTwinning Национален знак за качество за 2021г.

юни 16, 2021

Уважаеми колеги,

Срокът за подаване на кандидатури за eTwinning Национален знак за качество за 2021 година е 31 август 2021г.

Срокът важи до 23.59ч. на 31 август. Кандидатури, подадени след този момент, ще влязат в друг раздел на системата и ще бъдат разгледани през 2022 година.

Преди подаване на кандидатурата, не пропускайте да си припомните препоръките, публикувани в eTwinning платформата на адрес https://www.etwinning.net/bg/pub/benefits/recognition/etwinning-national-quality-lab.htm .

Припомняме ви, че знакът за качество е персонален и се присъжда на конкретния учител. Ако работите по един проект с други колеги от вашето училище, всеки от вас може да кандидатства за Знак за качество и да представи работата със своите ученици, както и своя собствен принос за проекта. Знакът за качество се присъжда на учителите, които са допринесли активно и видимо за резултатите по проекта. Именно поради това, кандидатури с идентичен текст, макар и на учители от едно и също училище, се дисквалифицират и не биват допускани до оценка.

Нашите съвети за подготовката на кандидатура за NQL можете да намерите тук: Rakovodstvo NQL 2021.docx

10 често задавани въпроса за NQL – тук: 10 NQL vaprosa 2021

Моля да имате предвид, че оценката на проектите ще започне след подаването на всички кандидатури. Резултатите ще бъдат обявени на 12 октомври 2021г., чрез публикуване на новина на сайта на eTwinning България. Системата ще ви изпрати и персонално съобщение за резултата от оценката. 

Ако имате въпроси, не се колебайте да се обръщате към нас.

Успех на всички кандидати!

Екип eTwinning България